Електа - рапани, морски продукти
   
Пресни охладени продукти
Замразени продукти
Мариновани продукти
Пушени и веени
Морски дарове
Рапани
Други морски продукти

ГАЛЕРИЯ


ЗА НАС

“Електа” ЕООД е създадена през 1995 г. в гр. Варна като малко предприятие за преработка на рапани в стария черноморски риболов на града. Потенциалът и амбициите на собствениците на фирмата бързо водят до предприемане на мерки за построяване на модерно предприятие, съобразено с нормите на европейското законодателство.
През периода 2003-2004 г. фирмата осъществява своя идеен проект, като построява изключително модерно рибопреработвателно предприятие.

Веднага се въвеждат редица международни стандарти. Предприятието изработва и внедрява собствена технологична документация за всички свои продукти. Разработва и прилага добри производствени практики, които по-късно са основата за въвеждане на системата НАССР, която и днес е абсолютна гаранция за безопасността на продуктите.

Фирмата води целенасочена политика за развитие на човешките ресурси. Ежегодно се инвестира в обучение на персонала от различни изпълнителски и административни нива. Обучават се собствени кадри в областта на аквакултурата и рибопреработката в престижни български и американски институти.

“Електа” е учредител и член на единствената призната на територията на цялата страна Асоциация на производителите на рибни продукти БГ ФИШ.
НАЧАЛО / ЗА НАС / РИБНА БОРСА / ГАЛЕРИЯ / ОПРСР / АКТУАЛНО / КАРИЕРИ / ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ / КОНТАКТИ
2023, Всички права запазени.